Μάκης Φιλόπουλος

Από παιδί στη Γλυφάδα, όπου τελείωσα το δημοτικό της Τερψιθέας και το Λύκειο της Γλυφάδας, φοιτητής, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Παντρεμένος με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Τζένη Αντωνοπούλου, πατέρας της Μαρίας και του Νίκου.

Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, εκπρόσωπος του Δήμου στα Ελληνικά και Διεθνή Φόρα και συνέδρια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Χρηματοοικονομικά των Δήμων, στις διαδημοτικές επιχειρήσεις των Δήμων. Υπεύθυνος για την προώθηση του Φυσικού Αερίου στα Βόρεια, Νότια και Νοτιοανατολικά προάστια. Δημιουργός όλου του θεσμικού πλαισίου του Δήμου Γλυφάδας, των Ν.Π.Δ.Δ. και των επιχειρήσεών του.

Συμμετοχή στους τομείς Υγείας και Πρόνοιας: πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ασκληπιείου Βούλας, πρώην Πρόεδρος του Α’ Θεραπευτηρίου Αθηνών, με μεγάλη δραστηριότητα στην προώθηση των θεμάτων των ΑΜΕΑ, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Συμμετοχή με αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και προάσπιση με συνέπεια, αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια των συμφερόντων των κατοίκων του Δήμου Γλυφάδας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.